Om oss

 

Vi är några vanliga familjer som hade vanliga men olika frågor för produkter och leksaker till barn.

Vi är några familjer som tröttnade på att det inte fanns någon hemsida som specifikt samlade rabatter och erbjudanden för produkter och leksaker till barn. Här samlar vi olika rabattkoder och erbjudanden till just produkter och leksaker för barn. Vi samlar dem olika rabattkoderna och erbjudanden ifrån olika företag runt om i Sverige. Vi skriver även en kort produkt beskrivning, ibland kommer vi även ge våra egna kommentarer och omdömen på dem produkter vi själva testat.

Undrar du också över vad folk brukar köpa för leksaker till barn eller vart alla hittar sina rabattkoder. Vi försöker samla alla erbjudandena och rabattkoderna för leksaker till barn på ett och samma ställe! För oss är det viktigt att hitta bra och seriösa företag att samarbeta med! 

 

Tips och trix

 Vi hos Leksakertillbarn.se har kollat runt i olika forum, bloggar och hemsidor och det brukar ofta vara samma problem, att en eller flera föräldrar som förtvivlat inte vet vad som är det bästa erbjudandet för presenten eller leksaken till deras barn. Vi har själva vart i samma situation och vi vet exakt hur det känns. därför har vi på leksakertillbarn.se bestämt oss att försöka skaffa så många samarbeten som möjligt med inriktning barn så att ni kan hitta en massa erbjudanden och rabattkoder på ett och samma ställe! 

 

Sammanfattning för leksaker till barn!

 

Nedan har gjort en sammanfattning om vad och hur man borde tänka när man ska köpa leksaker!

1. BEKVÄMLIGHET

2. PRIS TÄNK 

3. KRAV OCH TESTER

 

 

Bekvämlighet

Bekvämlighet är viktigt! Men det många glömmer är att bara för att det är bekvämt för er betyder det inte att det är bekvämt för era barn.  Det är viktigt att tänka på ergonomiska produkter tex till bärselar. bekvämlighet är en mix utav bra material som kan andas till att den ska passa just ditt barn storlek och längd. 

Pris 

                                                 Dyrast är verkligen inte alltid bäst och det har flera tester visat från bilbarnstolar till bärselar! Leksaker till barn handlar om att ge det bästa till just ditt barn inte det dyraste.

Kvar & Tester

Det är väldigt noga med att produkterna ni köper uppnår dem så kallade kraven. såhär står det på konsumentverkets sida 

För att en leksak ska få säljas måste den uppfylla vissa krav när det gäller säkerhet, dokumentation, information och märkning. Lagen om leksakers säkerhet täcker in flera av de områdena. –  konsumentverket.se

Detta betyder att Kemikalieinspektionen, Elsäkerhetsverket och konsumentverket är tillsammans med utpekade myndigheter som ska kontrollera att leksaker till barn som finns på marknaden i Sverige är säkra. Kemikalieinspektionen har hand om leksakers kemiska egenskaper och brännbarhet och Elsäkerhetsverket har hand om leksakers elektriska egenskaper. Konsumentverket har hand om resterande egenskaper, till exempel smådelar som lossnar från leksaker till barn eller att det finns en klämrisk. Om man beställer leksaker till barn utanför EU direkt hem till brevlådan är det extra noga att kolla så dem uppfyller kraven ! 

 

Tryck här för att komma tillbaka till Erbjudanden och Rabattkoder